17 mei 2010
Afgelopen donderdagavond presenteerde ik voor de tweede keer Geen GeDonder, het maandelijkse avondje “jong talent” in het café van de Nieuwe Nor in Heerlen.

De publieke belangstelling was beduidend groter dan de eerste keer en ook op het podium stonden deze keer veel meer mensen: de eerste act was het duo Little Crow uit Heerlen en na de pauze traden Popsport-finalisten A Nameless Band Called Funk voor het voetlicht.

Tweede editie Geen GeDonder, Nieuwe Nor

Tweede editie Geen GeDonder, Nieuwe Nor

Beide acts hadden er zin in en vooral bij A Nameless Band Called Funk spatte het speelplezier er vanaf. De heren vonden het duidelijk leuk om eens in een andere setting te spelen en ze voelden zich dusdanig op hun gemak dat er, met de nodige inbreng van het publiek, ter plekke twee nieuwe nummers geimproviseerd werden.

Een geslaagde tweede editie van Geen GeDonder dus. De voorbereidingen voor de derde editie op 17 juni zijn inmiddels in volle gang.

Wil jij ook een keer spelen tijdens Geen GeDonder?
Mail naar info@wmdigitalservices.nl voor meer informatie.