21 oktober 2011
Op 18 oktober j.l. verscheen het debuut-album van de Nederlandse waverock-formatie Frozen Sweat.

Frozen Sweat

De band beschrijft zichzelf als volgt: “Frozen Sweat grijpt terug naar de Post Punk en New Wave van de jaren ’80, maar voegt hier allerlei hedendaagse beats en loops aan toe. “U2 on acid” is de band wel eens genoemd. Je hoort er echter ook de stijlfiguren van Muse, Triggerfinger, The Cure, Customs en Editors in terug. De benaming Waverock benadert de muziek het best.”

De digitale distributie van het mini-album wordt verzorgd door WM Digital Services. De band koos ervoor om twee versies van het album uit te brengen: op iTunes vind je daarom een iets andere versie dan op Spotify en de overige stores. Daarnaast is deze release ook te vinden op Bandcamp en Last.fm, zodat de fans een ruime keuze aan opties hebben om het album te beluisteren of te kopen.