15 december 2011
Tijdens de finale Rock/Alternative van de Grote Prijs van Nederland heeft Sparrow Falls afgelopen zaterdag in de Melkweg de publieksprijs weten te winnen. Meer dan één op de vier bezoekers van zowel de website van de Grote Prijs van Nederland, als de kwartfinale, de halve finale en natuurlijk de finale stemde op Sparrow Falls. Met maar liefst 28% van de stemmen liet de band de vijf andere finalisten ver achter zich en verdienden ze de Xite Publieksprijs ter waarde van € 1000,-.

Sparrow Falls - Tides

Sparrow Falls wisten niet alleen tijdens de verschillende finales telkens de stemmen van het publiek te winnen. De Maastrichtse postpunkrockers maakten in de aanloop naar de finale ook gebruik van een uitgekiende online mediastrategie waaraan onder andere Rowwen Heze, Heideroosjes, NUHR en Jörgen Raymann meewerkten. Deze video’s zijn nog altijd te bekijken via de website van Sparrow Falls, www.sparrowfalls.nl.

WM Digital Services verzorgde eerder dit jaar voor Sparrow Falls de digitale distributie van het album ‘Tides‘, dat te vinden is op iTunes, Spotify en de andere bekende downloadstores. We zijn er dan ook extra trots op dat de band in de prijzen is gevallen!