Natuurlijk is het snel en correct afhandelen van de online distributie van jouw muziek ons belangrijkste doel. Daarbij is ons er echter ook alles aan gelegen om jouw – en onze – kostbare gegevens zo veilig mogelijk te houden. Vandaar dat het accountgedeelte van onze website sinds 1 oktober j.l. beveiligd is met een SSL-certificaat.

WM Digital Services veiligheid

In de praktijk betekent dit dat alle verkeer nu verloopt via “hypertext transfer protocol secure”, oftewel https. Https is veiliger omdat hierbij, in tegenstelling tot http, alle communicatie tussen twee apparaten is geverifieerd, altijd eerlijk en betrouwbaar is en alle data altijd versleuteld is. Verificatie is belangrijk om te achterhalen of je écht op het juiste adres bent. De meeste moderne browsers geven duidelijk aan of een site veilig is, b.v. door het weergeven van een groen hangslotje voor het adres:

wm-digital-https-info-01

Samengevat: waar je voorheen inlogde op je account via de link http://distributie.wmdigitalservices.nl doe je dat vanaf nu via https://distributie.wmdigitalservices.nl.

Wanneer je de inlog-knop in het menu gebruikt, kom je automatisch op deze beveiligde link terecht. Heb je de inlogpagina toegevoegd aan je bookmarks of tik je deze altijd handmatig in? Wijzig de link dan naar https://distributie.wmdigitalservices.nl. Voorlopig blijven beide links nog werken, maar we raden je aan omdat altijd de link te gebruiken die begint met https.

Heb je vragen over bovenstaande? Mail gerust naar info@wmdigitalservices.nl.