Met nog ongeveer zes weken te gaan tot de feestdagen, attenderen we je er op dat het de komende weken weer extra druk is bij alle streamingplatforms en bij de diverse supportkanalen.

Ons gebruikelijke advies is om releases minimaal zeven dagen voor de gewenste releasedatum te verzenden, maar een ruimere planning kan in november en december geen kwaad. Houd er rekening mee dat het ook in de eerste week van januari drukker kan zijn dan normaal.

Wil je gebruikmaken van Spotify’s “playlist consideration“? Dan raden we je normaal aan om je release minimaal tien dagen vooruit te plannen, maar ook hier geldt dat het in aanloop naar de feestdagen verstandig is om een paar dagen extra in te calculeren.

Heb je vragen over de planning van je release? Mail gerust naar info@wmdigitalservices.nl.

Telefonische bereikbaarheid
In verband met de feestdagen is WM Digital Services van vrijdag 24 december 2021 tot en met maandag 3 januari 2022 telefonisch niet bereikbaar. Voor dringende zaken kun je contact opnemen per mail. Op dinsdag 4 januari staan we weer voor je klaar.