Met nog maar enkele weken te gaan tot de feestdagen, attenderen we je er op dat het de komende weken weer extra druk is bij alle streamingplatforms en bij de diverse supportkanalen.

Ons gebruikelijke advies is om releases minimaal zeven dagen voor de gewenste releasedatum te verzenden, maar een ruimere planning is in november en december zeer aan te raden. Houd er rekening mee dat de drukte kan aanhouden tot in de eerste helft van januari

Wil je gebruikmaken van Spotify’s “playlist consideration“? Dan raden we je sowieso aan om je te zorgen voor minimaal tien dagen speling tussen het moment van verzenden en de gewenste releasedatum.

Heb je vragen over de planning van je release? Mail gerust naar info@wmdigitalservices.nl.

Telefonische bereikbaarheid
In verband met de feestdagen is WM Digital Services van 24 december 2022 tot en met maandag 2 januari 2023 telefonisch niet bereikbaar. Voor dringende zaken kun je contact opnemen per mail. Op dinsdag 3 januari 2023 staan we weer voor je klaar.