Apple heeft gisteravond tijdens de keynote van haar jaarlijkse Worldwide Developers Conference een aantal grote wijzigingen in Apple Music gepresenteerd. Deze maken deel uit van Apple’s mobiele besturingssysteem iOS 10, dat in het najaar beschikbaar is voor alle gebruikers.

Apple Music redesign

De streamingdienst van Apple, die vorig jaar werd gelanceerd, krijgt een volledig nieuw uiterlijk. Het startscherm is eenvoudiger geworden en Apple Music Connect is uit de taakbalk verdwenen. Apple Music Connect is het onderdeel van Apple Music waar je als artiest zelf extra content kunt toevoegen, maar het lijkt er dus op dat deze optie naar de achtergrond zal verdwijnen.

Nieuw in Apple Music is de optie om songteksten te bekijken van je favoriete nummers. Vergeet dus niet om de songteksten toe te voegen aan je releases wanneer je je fans gebruik wilt laten maken van deze optie.

Apple Music is slechts één van de platforms waar we je muziek kunnen plaatsen. Wil jij ook aan de slag met het releasen van je muziek? Maak dan hier een account aan. Heb je eerst meer informatie nodig? Mail dan gerust naar info@wmdigitalservices.nl