In het kader van ons tienjarig bestaan breiden we deze maand ons distributiepakket flink uit: na Anghami en KKBOX voegen we nu de Chinese streamingdiensten Xiami Music en NetEase Cloud Music toe aan ons pakket.

Distributiepakket WM Digital Services - jouw muziek op Spotify

NetEase Cloud Music is de snelstgroeiende muziekdienst van China, met meer dan 400 miljoen gebruikers. Ruim 30% van alle muziek die via dit platform wordt beluisterd, is afkomstig uit het Westen.

Xiami Music is een streamingdienst die sinds 2013 eigendom is van het grote internetbedrijf Alibaba. De dienst heeft inmiddels enkele tientallen miljoenen gebruikers, die muziek kunnnen luisteren via apps op Android en iOS. Xiami biedt ook streams aan in cd-kwaliteit.

Met deze stores bereik je tientallen miljoenen potentiële nieuwe luisteraars. Uiteraard zijn er geen extra kosten verbonden aan het beschikbaar maken van jouw muziek op deze platforms.

Check deze pagina voor het complete overzicht van alle streamingdiensten waar je we muziek kunnen plaatsen. Houd ondertussen ook onze social media in de gaten, want we voegen binnenkort nóg een leuke, veelgevraagde optie toe aan ons platform!