1. Accounts

Er wordt om ID-verificatie gevraagd tijdens het uitchecken, klopt dat?

Sinds maart 2024 vragen we zowel bestaande als nieuwe klanten om eenmalig hun identiteit te verifiëren tijdens het uitchecken. Deze automatisch check wordt gedaan via Veriff, een dienst die gespecialseerd is in online fraude-preventie.

We willen je ervaring op ons platform uiteraard zo laagdrempelig mogelijk houden, maar om contractuele redenen komen we niet om deze extra maatregel heen. De streamingdiensten vereisen dat distributeurs zorgen voor hoogwaardige content en eventuele klanten met minder goede bedoelingen al in een vroeg stadium tegenhouden. Deze ID-verificatie moet daar aan bijdragen.

De verificatie is eenmalig en wij krijgen zelf geen toegang tot de informatie die je via deze stap achterlaat. We kunnen wel zien of de verificatie geslaagd is.

Heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Read More

Zijn accounts beveiligd?

Ja, het account-gedeelte van onze website is beveiligd met een SSL-certificaat. Je herkent een veilige link aan de letters https. De meeste moderne browsers geven duidelijk aan of een site veilig is, b.v. door het weergeven van een groen hangslotje voor het adres:

wm-digital-https-info-01

Uiteraard raden we je aan om een sterk wachtwoord te gebruiken voor je account. Het is bovendien raadzaam om dit wachtwoord niet op andere websites te gebruiken.

Read More

Mag ik meer dan één account aanmaken?

Ja hoor, je mag zoveel accounts aanmaken als je zelf wilt, bijvoorbeeld om releases van verschillende artiesten of labels strikt gescheiden te houden. Enige praktische voorwaarde is dat je voor elk account een apart e-mailadres gebruikt.

Read More
WM Digital Services

Online muziekdistributie met een persoonlijke touch: jouw muziek op Spotify, iTunes, Apple Music, Deezer, Tidal, Instagram en andere grote platforms.

Mail: info@wmdigitalservices.nl
Tel: 06-52384531 [Alleen tijdens kantooruren]

KvK-nummer 14122344
Btw-nummer NL001103189B98

Alle op onze website genoemde bedragen zijn incl. 21% btw.

Social Media