Baroesjko

Baroesjko - Aom

Voortvloeiend uit de succesvolle geschiedenis die Quramitry als band en mini-orkest heeft gehad, kwam halverwege 2015 het idee en het gevoel om op zoek te gaan naar een bredere profilering. Initiatiefnemer en huiscomponist Mark Courage bemerkte dat hij meer in huis had dan alleen de liedjes die door hem en Quramitry uitgevoerd werden.

Aan de zijlijn van zijn muzikale ideeën waren er al jaren schetsen van gedichten, verhalen, doodles, tekeningen, filmscripts en meerdere creatieve uitingen, die niet of nauwelijks de ruimte kregen om te kunnen exploreren. Er van overtuigd dat men in de huidige creatieve sector innovatief bezig moet zijn, werd een filosofie en visie ontwikkeld die passend zou zijn voor al die creativiteit.

“10 jaar Quramitry, een mooi lustrum, maar ook een mooi moment om te kijken hoe het anders kan. En als je dan bezig bent om nieuwe ideeën bij elkaar te sprokkelen, vraag je je af, of het zin heeft om al die innovativiteit te koppelen aan de “oude” naam. Om connectie te houden met het verleden, in het hier en nu geïnspireerd te raken en om met een positieve frisse blik de toekomst tegemoet te gaan, is er gekozen voor de naam “Baroesjko” afgeleid van ons laatste album “Circus Baroesjko”.

www.baroesjko.nl

WM Digital Services

Online muziekdistributie met een persoonlijke touch: jouw muziek op Spotify, iTunes, Apple Music, Deezer, Tidal, Instagram en andere grote platforms.

Mail: info@wmdigitalservices.nl
Tel: 06-52384531 [Alleen tijdens kantooruren]

KvK-nummer 14122344
Btw-nummer NL001103189B98

Alle op onze website genoemde bedragen zijn incl. 21% btw.

Social Media