Rondje Knotsenburg

Rondje Knotsenburg 14

Rondje Knotsenburg is een initiatief van Stasiu Teunissen en Ronald Roelofs. Ieder jaar verzamelen zij de nieuwste Nijmeegse schlagers en leggen deze vast op CD. Ronald Roelofs: “Het blijft verbazingwekkend om te zien hoeveel muzikaal en creatief talent er in onze stad aanwezig is en met welk enthousiasme onze stad jaar na jaar wordt bezongen. De basis wordt natuurlijk gevormd door de deelnemers van het Schlagerfestival van Kiek Ze Kieke, maar ook steeds meer andere groepen benaderen ons met composities voor Rondje Knotsenburg.”

De wereld verandert en ook de wijze waarop we naar muziek luisteren, daarom is sinds vorig jaar de muziek ook online te beluisteren op o.a. Spotify en iTunes. Stasiu Teunissen: “Uiteindelijk is het onze missie om het Knotsenburgse lied zo veel mogelijk te laten klinken: thuis, in het café, in de auto of waar dan ook. Wij realiseren ons terdege dat de tijden zijn veranderd inclusief de wijze van muziek beluisteren. Wij maken nog wel CD’s, maar hoeveel mensen beluisteren tegenwoordig hun favoriete muziek nog van CD? Daarom bieden we sinds vorig jaar de liedjes ook digitaal aan via onder andere iTunes, Spotify, Amazon en Google Play Music. Overal en altijd kan men dus toegang krijgen tot de muziek van Rondje Knotsenburg via tablet of smartphone. We stimuleren het bovendien om ook korte videoclipjes op te nemen, zodat we ook op YouTube kunnen genieten van de beelden. Kortom, wij zijn helemaal voorbereid op de toekomst.”

www.knotsenburg.nl

WM Digital Services

Online muziekdistributie met een persoonlijke touch: jouw muziek op Spotify, iTunes, Apple Music, Deezer, Tidal, Instagram en andere grote platforms.

Mail: info@wmdigitalservices.nl
Tel: 06-52384531 [Alleen tijdens kantooruren]

KvK-nummer 14122344
Btw-nummer NL001103189B98

Alle op onze website genoemde bedragen zijn incl. 21% btw.

Social Media