The Soul Snatchers

The Soul Snatchers - Where Y'At

The Soul Snatchers - Sniffin & snatchin

Echte soul zal nooit vergaan. Dat bewijzen de muzikanten van The Soul Snatchers al sinds 2006 met hun tijdloze down-to-earth funk & soul-repertoire van voornamelijk eigen werk dat stevig wortelt in de vruchtbare jaren ’60 en ’70.

In het voorjaar van 2016 verschijnt ‘Where Y’at?’, het derde volwaardige album van de Snatchers. Nog sterker dan voorheen is op dat album hun voorliefde te horen voor New Orleans. Die liefde laaide nog eens extra op toen bandleden in 2014 de muzikale bakermat uitgebreid bezochten. Zoals New Orleans een smeltkroes is van culturen, zo mixen The Soul Snatchers wat zij lekker vinden. Een stevige portie soul en funk, afgemaakt met een flinke scheut vette New Orleans-dressing. Dat wordt weer smullen geblazen!

The Soul Snatchers brengen pure soul voor de liefhebber zó aanstekelijk dat ook het grote publiek meteen bij de spreekwoordelijke lurven gepakt wordt. Met hun eigen werk pretenderen The Soul Snatchers niet de soul te hebben uitgevonden, evenmin proberen ze hem opnieuw uit te vinden; ze hébben hem… en ze willen hem maar al te graag delen!

De ritmesectie van heavy drums en bonkende bas legt de solide basis waarop het gorgelende Hammond-orgel en de galmende gitaar de kortste weg naar je ziel weten te vinden. Voeg daar aan toe de driekoppige blazerssectie The Dynamite Horns en de opzwepende performances van de charismatische zanger Curtis T. en special guest Jimi Bellmartin en alle ingrediënten voor een echte soul party zijn aanwezig.

www.soulsnatchers.nl

WM Digital Services

Online muziekdistributie met een persoonlijke touch: jouw muziek op Spotify, iTunes, Apple Music, Deezer, Tidal, Instagram en andere grote platforms.

Mail: info@wmdigitalservices.nl
Tel: 06-52384531 [Alleen tijdens kantooruren]

KvK-nummer 14122344
Btw-nummer NL001103189B98

Alle op onze website genoemde bedragen zijn incl. 21% btw.

Social Media