18 mei 2010
Zelden werd er zo uitgekeken naar een online muziekdienst als naar Spotify. Al voordat de dienst in Nederland beschikbaar was, werden er slinkse manieren bedacht om toch aan een account te komen en de landeninstellingen te omzeilen.

Vanaf vandaag hoeft dat niet meer: Spofity is officieel beschikbaar in ons land. Na het installeren van de Spotify-speler kan de gebruiker kiezen uit miljoenen nummers die op de pc of of mobiele apparaten gestreamd kunnen worden.

Er is keuze uit drie soorten accounts. Spotify Open is een gratis versie met reclamesboodschappen tussen nummers. Met Spotify Unlimited kunnen gebruikers voor vijf euro per maand onbeperkt en reclamevrij luisteren op hun computer. Spotify Premium kost tien euro per maand en biedt offline mogelijkheden, mobiele toegang en een betere geluidskwaliteit.

Bands en artiesten die hun muziek ook via Spotify willen aanbieden maar niet weten hoe ze dat moeten aanpakken, kunnen terecht bij WM Digital Services. Wij kunnen ervoor zorgen dat jouw muziek niet alleen via Spotify, maar ook via andere grote downloadstores te vinden is.

Mail naar info@wmdigitalservices.nl als je vrijblijvend meer informatie wilt over de mogelijkheden en de kosten.