30 september 2010
“Vijf rasmuzikanten, vijf zolderkamers, miljoenen ideeën en een boot in een vervuilde industriegracht. Dat zijn de belangrijkste ingrediënten voor de debuutplaat van Krach. De band rond frontman Reinier van den Haak (gitarist Roosbeef) had gelukkig een helder idee voor ogen: vuige gitaarrock met technosynthesizers, blasfemische beats en hijgende hypno-vocalen, oftewel kinetische rock.”, zo begint de biografie van Krach, de band die vandaag in Arnhem het mini-album Kompakt Disk lanceert.

Krach - Kompakt Disk

Kompakt Disk bevat de eerste single And So I Do A Little Dance, die onlangs door 3VOOR12 werd gebombardeerd tot Hollandse Nieuwe. Verder bevat de plaat een albumtrack en twee remixes. Naast deze release speelt de band door heel Nederland en wordt deelgenomen aan het Popronde-circus.

De digitale distributie van Kompakt Disk werd geregeld door WM Digital Services, waardoor de cd op de dag van release ook in de iTunes store te koop is.

Kijk hier voor meer info over de mogelijkheden van digitale distributie of mail vrijblijvend naar info@wmdigitalservices.nl.