6 juni 2011
De vierkoppige rockformatie FreeStroke presenteerde gisteravond in de Bosuil in Weert haar debuut “When Push Comes To Shove”. Tegelijkertijd ging het album online op iTunes, Spotify en andere downloadstores. Voor de digitale distributie van deze cd werkt FreeStroke samen met WM Digital Services. Ze scharen zich daarmee in een steeds langer wordende rij Limburgse bands.

FreeStroke - When push comes to shove

De band omschrijft zichzelf als volgt: FreeStroke is een vierkoppige rockformatie met een eigen sound en stijl, soms subtiel, dan weer stevig rockend, maar altijd vol variatie en melodieus. Geïnspireerd door bands als Pearl Jam, Bløf, Live, Racoon en Eddy Wally, wat zorgt voor een herkenbare sound met toch een zeer eigen karakter. Kortom: FreeStroke maakt energieke liedjes met een kop en staart, toegankelijk voor een breed publiek!

Meer info op www.freestroke.nl.