23 september 2011
Florian Wolff wil de wereld twee dingen nalaten: een enorme catalogus vol mooie liedjes en… niets. Want ondanks zijn niet geringe schoenmaat streeft Florian naar een zo klein mogelijke voetafdruk. Met zijn tweede langspeler The Nature Of Things zet hij daarmee alvast een stap in de goede richting, want de liedjes op de plaat klinken zo warm dat je de kachel de komende winter zeker twee graden lager kan zetten.

Florian Wolff

Bovenstaande woorden komen van de website van Florian en we hebben er niets aan toe voegen. Alleen dit: ‘The Nature of Things’ is te vinden op iTunes en Spotify en we zijn blij dat we dit mooie album mogen distribueren.

Over digitale distributie gesproken: binnenkort geven we samen met onze partner Spat een aantal kadootjes weg op dit gebied. Houd onze site in de gaten!