6 oktober 2011
De feestdagen komen in rap tempo dichterbij en dus is het tijd om kadootjes uit te gaan delen. Dat doen we in samenwerking met onze partner SPAT uit Heerlen.

Partnership WM Digital Services en SPAT
Door middel van een eigen label, digitale distributie, workshops & coaching voor bands en informatieve muziekwebsites wordt een breed scala aan mogelijkheden gepresenteerd door WM Digital Services. Vandaar dat samenwerking tussen SPAT en WM Digital Services een logische stap is. SPAT en WM Digital Services delen namelijk eenzelfde visie: de regionale muziekcultuur stimuleren. Door deze visie te delen vullen ze elkaar aan en kunnen ze meer betekenen voor artiesten en labels.

Samenwerking SPAT en WM Digital Services

Zowel SPAT als WM Digital Services hebben een groot netwerk, dat ze in de afgelopen jaren met zorg hebben opgebouwd. Door de samenwerking worden deze netwerken gedeeld, waardoor het bereik groter wordt. Op deze manier zijn ze van grote toegevoegde waarde voor artiesten en labels.

Een kadootje om de samenwerking te vieren
Wil jij jouw muziek online aanbieden? En wil je eens zien hoe wij dat voor jou kunnen doen? Dan is dit nu jullie kans! Reageer of lever je muziek aan via mail naar info@wmdigitalservices.nl met als onderwerp “Kadootjes”, en wij selecteren samen met een vakjury de vier beste producties en zullen deze online aanbieden. Helemaal gratis!

We geven in totaal vier keer gratis digitale distributie weg:
Release 1: Drop je free mixtape/ep op Datpiff, Bandcamp en op andere gratis plekken.
Release 2: Drop je single (max. 2 tracks) op iTunes, Spotify en andere stores, voor hiphop MC’s of producers.
Release 3: Drop je single (max. 2 tracks) op iTunes, Spotify en andere stores. voor de dance scene.
Release 4: Drop je album op iTunes, Spotify en andere stores, voor alle artiesten, producers en bands.

En om dit te vieren verpakken wij de kadootjes natuurlijk geheel gratis voor je!

Via Twitter, Facebook en onze nieuwsbrief houden we je op de hoogte van de inzendingen en uiteraard besteden we ruimschoots aandacht aan de winnaars.

Heb je vragen? Mail info@wmdigitalservices.nl