20 december 2011
Nadat we afgelopen voorjaar al de digitale distributie van Bob Fosko’s “Klassiek Raggen” verzorgden, presenteren we nu met gepaste trots de online release van een nieuwe productie van Productiehuis Oost-Nederland: “De beer die geen beer was”.

De beer die geen beer was

“De beer die geen beer was” is een muziekvoorstelling en cd voor kinderen en volwassenen vanaf 6 jaar, gebaseerd op het boek ‘The Bear That Wasn’t’ van Frank Tashlin (1946) door Anneke van Giersbergen (bekend van The Gathering en Lorrainville) en Martijn Bosman (ex-Kane).

“De beer die geen beer was” is een project van productiehuis Oost-Nederland (ON) ism Wintertuin en Generale Oost. De digitale distributie van de cd wordt verzorgd door WM Digital Services. Je kunt de cd downloaden via iTunes en binnenkort ook beluisteren via Spotify.