16 december 2011
Hofbuskers’ producer innerAct openbaarde deze week zijn eerste soloproject getiteld ‘Planet Acts’. Deze instrumentale beattape is gratis te downloaden via www.hofbuskers.nl/muziek.php

De flinke stapel hiphop-based beats en loops, die innerAct door de jaren heen heeft geproduceerd, is op Planet Acts teruggebracht tot een 24-minuten durende instrumentale reis die hiphoppers, freestylers, breakers, writers, dj’s en alle andere luisteraars pompende old skool en groovy new skool beats laat ervaren.

Ter promotie van de beattape lanceert Hofbuskers gelijktijdig een nieuw nummer met videoclip. De track met de titel ‘Glansrol’ is naast een stuk brag-n-boastin’ tevens een ode aan innerAct en zijn beattape. De clip is bedacht, gefilmd en gemonteerd door Hofbuskers, in samenwerking met Startist.

Samen met partner SPAT heeft WM Digital Services de distributie van deze mixtape verzorgd naar Datpiff.com en Last.fm.