7 mei 2012
Je maakt coole muziek, je hebt een biografietje in elkaar gezet en een website gebouwd en je plaatst af en toe een tweet of een bericht op Facebook. Toch vraag je je af of je de juiste mensen bereikt of hoe je meer optredens kunt krijgen.

Vaak helpt het om iemand kritisch naar je biografie, je website en je social media-gebruik te laten kijken. Is alle relevante informatie wel snel te vinden? Is je muziek online te beluisteren en waar? En is het voor een promoter of label echt belangrijk om te weten dat je als kind trompet speelde in de plaatselijke fanfare?

De Artist Quick Scan is een nieuwe dienst waarmee we de online presentatie van bands en artiesten in kaart brengen. Heb je je website op orde? Op welke social media ben je aanwezig en hoe presenteer je je daar? Staan er nog taalfouten in je biografie? Bereik je het publiek dat je zou moeten bereiken?

Vraag een Artist Quick Scan aan en je ontvangt binnen vijf werkdagen een uitgebreide rapportage over de online presentatie van jou of je band. Aan de hand van de aangeleverde info – links, biografie e.d. – analyseren we je sterke en zwakke punten en geven we uiteraard bruikbare tips.

Ter introductie betaal je voor een Artist Quick Scan nu € 49,95 ex. BTW.