7 september 2012
Het VerZet is een zevenkoppige formatie bestaande uit zes MCs en één beatcreator. Afkomstig (al dan niet met een omweg) uit de Parkstadse Heuvels met als kloppend hart Heerlen, verstoren zij al sinds jaar en dag de openbare orde in deze omgeving en daarbuiten.

Het VerZet staat naar eigen zeggen “voor een “bom” van energie, geschikt voor elke type aanslag. Old school vibe, New school rijms, in een Now school jasje, brengen zij diversiteit en éénheid. Dit alles is te zien en te horen wanneer zij op het podium staan of een cypher rocken.”

Het debuutalbum van Het VerZet heet “Greatest Shits” en is nu verkrijgbaar via iTunes, Spotify en Deezer. De digitale distributie wordt verzorgd door WM Digital Services.

Jouw album of single ook in de bekende downloadstores? Mail voor meer info.