1 november 2012
De Nederlandse band Bökkers, die al enkele jaren feesttenten en discotheken op de kop zet met nummers van Normaal én met eigen werk, beschrijft in het nummer “De Neuze” op hilarische wijze een avondje stappen met de in Salland en omstreken legendarische taxichauffeur Teunis De Neuze.

Het nummer is een dampende feesttentstamper geworden, wederom opgenomen in Bökkers’ eigen studio, maar ditmaal geproduceerd door top-producer Guido Aalbers (o.a. Lorrainville, The Gathering, Miss Montreal).

De single “De Neuze” hoort bij het boek “De Neuze en andermans zaken” van auteurs Jos Westenenk en Wout Groote Schaarsberg, dat op 5 november verschijnt.

De online distributie van de nieuwe single van Bökkers wordt verzorgd door WM Digital Services. Je vindt het nummer op iTunes en de overige bekende stores.