28 mei 2013
De Friese band Brückenbauer liet voor het eerst van zich horen in 2011, en is sindsdien niet meer van de podia weg te slaan. Begin 2012 werd de eerste EP uitgebracht, die op lovende kritieken kon rekenen van 3voor12 en waarvan de song You Make It Sound So Easy erg veel gedraaid werd op de noordelijke radiostations. Later dat jaar werden nog twee songs gereleased.

Brückenbauer

Eind 2012 speelde de band live op 3FM in het programma van Herman Hofman. Tussendoor bleef de band optreden en wist de band ook nog de tijd te vinden voor het schrijven van nieuwe songs, die begin 2013 werden vastgelegd onder begeleiding van producer Freek van der Heide. Deze tracks zijn nu verschenen op een titelloze EP, die o.a. te vinden is op iTunes en Spotify. De online distributie wordt verzorgd door WM Digital Services.