3 juli 2013
Na een jarenlange reis met bands door rokerige kroegen, poppodia en festivals verruilt singer-songwriter Armand Wijskamp in 2011 zijn thuisfront Arnhem voor Groningen. In het hoge noorden kent hij niet veel mensen en daarom besluit hij om in zijn eentje het podium op te klimmen met zijn akoestische gitaar en looping station.

Armand Wijskamp - Starting Over

Onlangs verscheen Armand’s debuut-EP “Starting Over”. Een CD met vier luisterliedjes met teksten recht uit zijn hart. Voor deze release is samengewerkt met de Amerikaanse muzikant Daniel Lockhart, die hij leerde kennen via SoundCloud. De opnames van “Starting Over” vonden plaats in Arnhem, Leeuwarden en Indianapolis, USA.

“Starting Over” is te koop of te beluisteren via o.a. iTunes, Spotify en Deezer. De online distributie wordt verzorgd door WM Digital Services.