18 september 2013
De Nederlandse band NO Blues werd opgericht in 2004 en verwierf sinsdien internationaal aanzien. De band speelt een vorm van fusion met elementen uit Amerikaanse folk-blues en traditionele Arabische muziek, door henzelf omschreven als “Arabicana”.

NO Blues - Kind of NO Blues

Deze week verscheen het nieuwe dubbel-album “Kind of NO Blues”, dat deels uit live-opnames bestaat en deels uit samenwerkingen met o.a. Andre Williams en Bill Barrett. De inmiddels verschenen recensies zijn zonder uitzondering zeer lovend.

Het album “Kind of NO Blues” is te koop via iTunes en te streamen via o.a. Spotify en Deezer. Op 29 september a.s. vindt de officiële album-presentatie plaats in het Burgerweeshuis in Deventer. We zijn er trots op de online distributie van dit bijzondere album te mogen verzorgen.