27 november 2013
Pseudonym Records is een toonaangevend Nederlands label, dat de afgelopen twintig jaar een grote hoeveelheid albums heeft uitgebracht van bands als Kayak, Motions, Q65, Tee-Set, Brainbox en vele anderen. Vaak gaat het om zeldzame lp’s, die geremastered en ruim voorzien van bonusmateriaal, voor het eerst in jaren opnieuw worden uitgebracht.

Pseudonym first batch nov 2013

Ter gelegenheid van de veertigste Mega Platen & CD Beurs in Utrecht verschenen afgelopen weekend voor het eerst enkele uitgaven van Pseudonym niet alleen op vinyl en CD, maar tevens ook digitaal via iTunes, Spotify en andere stores. Het gaat daarbij om albums van o.a. Tee-Set, Normaal en Wally Tax.

De komende tijd zal meer archiefmateriaal in de stores verschijnen. We zijn er trots op dat Pseudonym gekozen heeft voor WM Digital Services als partner voor de online distributie van deze albums.

De tot nu toe digitaal verschenen releases zijn:
Normaal – De Wilde Joaren (Nooit Eerder Vrijgegeven Radio-Actief Materiaal)
Supersister – Long Live Supersister!
Tee-Set – Emotion (The Album + The Rarities)
Tee-Set – She Likes Weeds (Collected)
Wally Tax – Bridges Are Burning

We hebben de albums ook voor je verzameld in deze Spotify-playlist.