10 maart 2014
“Het best bewaarde geheim van Bemmel” noemt singer-songwriter en multi-instrumentalist Paul Heetebrij zichzelf op zijn website. Helemaal geheim is hij inmiddels niet meer, want onlangs verscheen zijn album “Halverwege”.

Paul Heetebrij - Halverwege

In december 2011 begon Paul met het schrijven en opnemen van liedjes. Om de intimiteit van de demo’s vast te houden, besloot hij om waar het kon alles zelf te spelen en thuis op te nemen. Dat heeft uiteindelijk geresulteerd in een heel persoonlijk album.

“Halverwege” is te vinden op iTunes en Spotify. De online distributie wordt verzorgd door WM Digital Services.

Wil je liever een fysiek exemplaar? De CD is te bestellen via Paul’s eigen webshop Onverstoorbaar.nl, waar je als band of artiest ook terecht kunt om je eigen CD-releases aan te bieden.