2 juli 2014
Het vanuit Hollywood opererende platenlabel Baby Grand produceerde in de tweede helft van de jaren zeventig in korte tijd een hele reeks platen, die destijds om diverse redenen op de plank bleven liggen.

Paul Zaza - Hot In Here

De platen werden volgespeeld door uitstekende sessiemuzikanten en staan vol met dampende disco, funk en jazzrock. Bijna veertig jaar na dato ontfermde een Limburgse verzamelaar zich over de nalatenschap van Baby Grand en met ondersteuning van WM Digital Services worden deze obscure LP’s nu voor het eerst online beschikbaar gemaakt.

Tot nu toe zijn vijf albums verschenen, allemaal van de Canadese componist Paul Zaza, die inmiddels naam heeft gemaakt in de wereld van de filmmuziek.

De albums zijn te vinden op iTunes, Spotify en de andere bekende downloadstores. Je kunt ze ook downloaden via Bandcamp.